Entry: He's journey of becoming the Big Brother. Friday, February 14, 2014



Mummy, adik makan ape tu?

Mummy, adik panjat tangga.

Mummy, adik keluar.

Mummy, adik muntah.

Mummy, adik buat ape tu?

Mummy, adik itu.... mummy, adik ini....

Alhamdulillah, sangatlah boleh diharap abang firas untuk jaga dan tengok-tengokkan adik <- walaupun most of the time dia jugak yang dengki dengan adik dia tu... Tapi so far, kalau ada apa-apa berlaku pada adik dia, memang dialah informer mummy. Bab ni, sangatlah boleh diharap. Syukur sangat.

Pandai buat adik dia gelak ketawa sampai terbahak-bahak. Walaupun selalunya dialah juga yang buat adik dia menangis sepanjang masa. Masalahnya bila adik dia dah melalak dia juga yang marah tak suka tengok adik dia menangis. <- marah suruh diam dengan nada menjerit. Abang firas belum pandai lagi pujuk adik slow-slow. :(

Whatever pun abang firas, terima kasih sebab tolong mummy jaga dan tengok-tengokkan adik.

p/s : Mummy sayang abang firas ketat-ketat...

   0 comments

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments