Entry: My mind food - Dahsyatnya doa ibu Sunday, February 19, 2012



Assalamualaikum...
Setelah berminggu mencari... alhamdulillah akhirnya berjumpa juga yang di depan mata... Benda baik sentiasa dipermudahkan DIA kan...

Inilah bendanya yang saya cari :

Buku Dahsyatnya Doa ibu oleh Syamsuddin Noor.




Memula ingat nak membeli online... tak sangka dekat office ada jualan buku selama 2 hari... hari first memang bercadang nak turun tengok, tapi tak menyempat... hari last baru turun tengok... itupun sebab nak pergi ke u-shop <- KPI tetiap hari pergi u-shop pukul 5 kan.... hahhahaha... alhamdulillah yang di cari ada di depan mata... duit bawa tak cukup(padahal RM14.90 je...)... pinjam dulu duit member... sampai opis baru bayar.... semenjak jadi ibu ni... macam banyak pula bahan bacaan yang saya nak baca... bagus ke??? hijrah ke alam baru kan...




p/s : Petikan dari buku : Ibu, doanya adalah penawar juga racun berbisa, Ibarat tajamnya mata pisau yang mampu melakar masa depan yang gemilang. Buat anak tercinta, juga dapat menghancurkan masa depan si anak derhaka.

   

   0 comments

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments