Entry: A picnic in Port Dickson and a holiday in granpa orchard Tuesday, January 24, 2012



Assalamualaikum....

Since a long weekend.... so kami planning untuk balik kampung... melawat my new nephew / cousin firas yang baru dilahirkan. Tapi sebelum balik kampung, family in law ajak ber picnic di Port dickson. So sebelum balik kampung, kami picnic dulu dekat port dickson. Tapi en.Ed tak bagi firas mandi.... celup2 kaki je... sebab kecil lagi... baru setahun jagung... tunggu besar sikit... daddy kata... sebelum balik... kami jalan2 dekat sekitar pd dan ancasa hotel... cantik juga tempat dia... happy betul firas dapat jalan sakan dekat pd.

Masa dekat kampung pula kebetulan tengah musim buah-buahan.... so apa lagi... kami pun baliklah kampung mengutip buah.... ni juga first time firas menjejakkan kaki dekat rumah kampung. Dalam seronok2 dia mengutip buah tu.... merah-merah jugalah kaki dengan tangan dia... sebab kena gigit nyamuk... nyamuk dekat kebun  faham2 jelah... besar bapak gajah kan... huhuhuhu.... okaylah... layan jelah gambar2....






p/s : A moment to remember...


   0 comments

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments