Entry: Terasa disayangi dan dicintai... Tuesday, December 22, 2009




perasaan selepas bergelar isteri... tiap2 malam hubby akan kiss before masuk tidur... aku pulak akan kiss hubby balik...
bila nak pergi keje aku akan salam tangan hubby dan hubby lak akan kiss tangan dan dahi... balik keje lak hubby akan kiss dahi....huhuhu..
terasa diri sangat disayangi...
Ya Allah Ya tuhanku... kekalkan lah keadaan ini seumur hidup ku.. amin...

aku pulak sejak bergelar isteri aku cuba untuk kontrol percakapan aku supaya hubby tak tersinggung... dan aku belajar meminta maaf kalau aku sedar aku ada buat salah....
tiap hari rasa nak masak tuk hubby... (actually aku yg teringin nak makan itu ini.. kekeke)
kalo ada kat umah mak sure dah suruh mak masak... hehehehe

p/s semoga kasih sayang kita berkekalan hingga ke syurga..

   0 comments

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments