Entry: My husband A+++ Tuesday, February 23, 2010




lucky2.... saya sangat bertuah dikurniakan seorang husband yang baik dan caring.... bg tahu je nak makan pe... sure hubby akan masakkan.... ahaks.... tapi limited la.. bukan semua bende hubby bole masak... saya ingat lagi saya demam + sakit kepala sampai tak larat nak bangun... hubby masakkan nasi goreng cili padi tuk saya... mmg feveret saya.... siap suapkan sampai kat bilik tido lagi... serta merta ilang semua demam dan sakit kepala... serius... mmg ilang sakit pale saya... mungkin betol kata orang, kerana layanan yang baik dari seseorang dapat melegakan sakit.... tak tahu pon hubby nak masak... saya order je kat dia nak nasi goreng cili padi mcm biasa... tup2 dia masak la... padahal hubby baru jer kluar g kedai... uhuk2.... thank you darling....  

semalam kami berdua cuti... saje cuti2 malaysia selepas balik dari kg... seharian kami bertungkus lumus mengerjakan rumah.... hehehhe.. dan once again i'm very lucky to have him as my husband.... sbb hubby sangat suka bercucuk tanam dan suka interior design...yeayyyyy.... so smlm kami bersama2 mengemas rumah... hubby dok mencangkul kat luar laman... nak buang tanah sebelum tanam rumput karpet... saya lak dok kemas bilik no.4 kat bawah yg before ni jadi stor... dan saya nak clearkan, so akan datang senang kalo ada orang tua yg tak larat nak naik atas tido bole tido kat bilik bawah tuh.... aritu gak g beli pasu2.. sbb kami ada bawak bunga2 dari rumah mak... dan nak kene alihkan ke dalam pasu....

walaupun tak complete semua lagi.... tapi saya sangat berpuas hati... sekurang2nya banyak bende yg settle dalam masa sehari semalam.....dan hubby dgn baik hati menspray hook penyagkut ke warna putih... sbb kami beli cuma ada warna hijau lumut jer.... dan akhirnya bunga yang saya beli dah pon di gantung kat dinding garaj rumah...

komen from my neighbour.. time ni hubby tengah drill penyangkut pasu kat dinding garaj.

"bagusla edry suka bunga... macam husband akak tak suka bunga2 sangat....  aritu akak pergi sungai buloh tengok2 bunga lepas tu cakap dgn abang nak beli bunga orked bole?? pastu husband akak cakap... tengokla nanti nak letak kat mana... last2 tu jela bunga bonsai besar kat depan tu je bunga akak...."

that y i'm very lucky to be his wife and of course thank god for this wonderful husband. Alhamdulillah

p/s : I pledge to be the best wife ever for my beloved husband.

   0 comments

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments