Entry: Hadiah kahwin yang pertama Sunday, December 13, 2009



Salam,
hari ini jadual saya sangatlah pack.... keluar tengah hari terus pergi jalan tar... shopping baju family untuk dipakai pada majlis kenduri kahwin saya nanti... dan juga baju pengapit untuk member baik saya.... sangatlah penat berjalan... en.fiance pulak sangatlah cerewet memilih baju... itu tak cantik ini tak cantik... penat saya memilih... rasa macam nak mengamuk jer... adeh.... tapi alhamdulillah.... akhirnya bertemu juga baju di first lady...

lepas pergi jalan tar... kami bergegas pulak ke bridal di greenwood untuk final fitting untuk majlis belah lelaki.... alhamdulillah... perjalanan kami dipermudahkan... sepanjang perjalanan tak jem dan senang cari parking... padahal area greenwood adalah area paling jem... hehehe....

sesudah fitting semua kami pergi pulak ke wangsa maju mengambil baju nikah saya yang di hantar ke rumah member saya masa UTM untuk di jahit manik... seb baik ada member yang pandai jahit... harga pon sangat berpatutan.... cantik hasil kerja tangan dia... kalau kat luar sure dia amik dalam 300-400 ringgit... ehheheheh... (kalau nak tempah bagi tahu saya yer... nanti saya pass hp no dia) terima kasih puan suzie... dan oleh kerana tarikh kahwin saya sama dengan tarikh kahwin sepupu depa... so.. depa tak dapatlah menghadirkan diri ke majlis saya... tapi sempat gak depa bagi hadiah kat saya.... dan hadiah diorg adalah hadiah kahwin yang pertama saya terima.... thank you guys.....

oklah selepas itu kami bergegas pulak ke nilai... sebab dah janji dengan penyewa nak tengok rumah sewa parent kat nilai..... sesambil tu angkut barang sikit ke rumah baru kami di nilai....



Inilah hadiah pertama yang saya terima... ape isinya??
saya pon tak buka lagi... hadiah dari puan suzie dan encik hazwan.
 terus letak kat rumah nilai... uhuk2....

p/s : Kalau nak tengok hasil kerja jahitan manik puan suzie... tunggu entry saya selepas nikah kay...sekrg tak bole lagi nak pos gambar baju nikah... hehehe
...

   0 comments

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments