Entry: Hari ini dalam sejarah Saturday, December 05, 2009



Salam,
hari ini seperti biasa... pergi kerja... balik kerja pukul 1 tgh hari.. tension sikit dekat office. sebab banyak error pada data dan sistem...seb baik balik kerja ada berita gumbira....

OKlah... malam tadi pergi pilih bracelet kat poh kong pj untuk majlis pembatalan air sembahyang lepas nikah... actually tak tahu nak pilih mana satu... rambang mata aku tengok semua bracelet dan harganya.... uhuk2.... harga emas sekarang rm142/g.... perrgghhhh naik juling mata aku tengok harga dia.... that y aku tak tahu nak pilih mana satu.... kesian lak kat dia kalo aku pilih mahal2 sangat.... last2 aku cakap biar mama la yang pilih esok... sebab reason dia bawak aku malam tu suruh aku pilih jer.. then keesokannya mama dia yang akan belikan.... adat orang tua2... ikut jela.... pas g tengok gelang terus g tengok twilight new moon kat tgv sunway pyramid... tapi saya lupa nak beli kentang ireland tu... pickle fries... sangat sedap okeh... sampai menjilat jari.... yummi.....

dan arini pon... dia bawak mama dia pergi poh kong, semua bracelet yg aku pilih tak ada satu pon mama dia berkenan.... selamba giler mama dia sound "takde class" huhuuhuh... tak kisahla... sebab aku tahu kalo mama dia pilih mesti lagi best dari aku pilih.... kukuikui... so biarkan.... petang tadi dia tunjuk kat aku bracelet yang mama dia pilih.... saaaaangat cantik okeh.... saya sangat suka.... tak kisahlah kalo orang lain kata tak cantik... tapi saya sangatlah suka... hehhehehe... tak sia2 mama dia g beli...

petang tadi jugak saya call parent saya.... depa g beli tilam tuk katil pengantin saya.... huhuhu... seb baik taukeh cina tuh kawan abah.... dapat 50% diskaun.... cayalah abah.... abah aku ni kalo bab tawar-menawar memang dia pandai..... ooo sorry... en.fiance saya pon pandai gak.... hehehe


p/s : suka g shopping dengan orang yang pandai menawar ni...save bajet sikit

   0 comments

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments